Szerb nyelvtanfolyam - Belgrád

Tanuljon otthona kényelméből! Szerb nyelvi képzésünk élő online oktatási formában indul!

Miért a szerb?

Amit nem kezdesz el, azt nem is fejezed be. (szerb közmondás)

A szerb nyelv a délszláv nyelvek csoportjába tartozik. Közel áll a horvát, bosnyák, macedón, szlovén, bolgár nyelvekhez, így ha valaki beszél szerbül akár több országban is meg tudja értetni magát. A szerb és a horvát nyelv közötti hasonlóságnak köszönhetően, aki megtanulja az egyik nyelvet, kevés különbség megtanulása révén könnyen nyelvvizsgát tehet mindkét nyelvből.

Munka…

Bár elsőre azt gondolnánk, hogy csak a határ közelében lehet érdekes a szerb nyelv ismerete, ugyanakkor vezető állásportálokon böngészve ráébred az ember: számtalan munkalehetőség nyílik meg az ember előtt, amint a szerb nyelvet elsajátította.

… és szórakozás!

Ha magával ragadnak Kusturica filmjei, Goran Bregovic dalai, akkor feltétlenül láss neki a szerb nyelvtanulásnak, hogy mindent eredeti nyelven évezhess, ezzel is továbbfejlesztve nálunk megszerzett szerb nyelvtudásod.

Szerb nyelvtanfolyamainkon

amelyek kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig, mind egyéni, mind csoportos oktatás keretében elérhetőek, fejlesztjük mind a négy nyelvi alapkészséget (írás, beszéd, szövegértés, hallás), de a fő hangsúlyt a szóbeli kommunikációs készségre helyezzük!

Tanfolyamainkon nem csak a szerb nyelvet adjuk át, hanem − észrevétlenül − a nyelvet működtető logikát, gondolkodásmódot, szemléletet is!

Így segítünk Neked, hogy ne fordíts folyamatosan, hanem szerbül gondolkodj, amikor szerbül beszélsz.

Nem felejtjük el anyanyelvedet sem!

Miközben az a célunk, hogy szerbül gondolkodj és beszélj, folyamatosan számolunk azzal is, hogy magyar anyanyelvűként tanulod az idegen nyelvet. Biztosíthatunk, hogy a tipikusan „magyar nehézségekre, hibákra” jól bevált módszereink vannak!

Mi Benned gondolkodunk!

Bármelyik képzési formát is választod, folyamatosan figyelni fogunk Rád (az igényeidre, a nyelvi fejlődésedre), és külön Neked szóló tanácsokkal (is) segítjük a hatékony nyelvtanulásodat!

Csoportlétszám

A csoport 5 főtől indul el.

Egyedi esetekben elindítunk ennél kisebb létszámú csoportot, ugyanakkor a tandíj ott módosul.

Szerb  nyelvtanfolyamaink folyamatosan indulnak, minden hónapban indulnak kezdő nyelvtanfolyamok is. Csoportjaink jellemzően együtt maradnak, így akár szünet nélkül tudják folytatni a következő modulon a tanulmányaikat.

A tanfolyam elvégzéséért tanúsítványt adunk.

Szerb nyelvtanfolyam

Szintrendszer

Kezdő 1:
Kezdő 2:

Újrakezdő 1:
Újrakezdő 2:

Középhaladó 1:
Középhaladó 2:

Haladó 1:
Haladó 2:
Haladó 3:

Felsőfok 1: 48 óra, Tanáraink által összeállított tananyag
Felsőfok 2: 48 óra, Tanáraink által összeállított tananyag

Használt tankönyvek

Polyák Melinda oktatásszervező
info@soternyelviskola.hu | +36 1 887 2391

Induló csoportok

Amennyiben nem találod azt a nappárt, vagy azt az időpontot, ami Neked a legjobban megfelelne, kérünk, jelezd igényeidet az info@soternyelviskola.hu e-mail címen.

Szerb kezdő (A1/1)
Indulás:
2024.01.29.
Online oktatás.
Óraszám:
40
Nap:
H-Sz
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft
Szerb kezdő (A1/1)
Indulás:
2024.01.30.
Online oktatás.
Óraszám:
40
Nap:
K-Cs
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft
Szerb kezdő (A1/1)
Indulás:
2024.01.27.
Online oktatás.
Óraszám:
40
Nap:
Szo
Időpont:
09:00-12:15
Ár:
72 000 Ft
Szerb újrakezdő (A2/1)
Indulás:
2024.01.30.
Online oktatás.
Óraszám:
40
Nap:
K-Cs
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft

Diákok véleménye

"Nagyon elégedett vagyok a szerb tanfolyam minőségével, az órák nagyon tartalmasan telnek. A tanár úr elképesztően kedves és jól adja át az anyagot, kiegészíti nagyon sok hasznos információval. Mindenkinek csak ajánlom a Soter Nyelviskolát!"
-Kata