Olasz nyelvtanfolyam

Tanuljon otthona kényelméből! Olasz nyelvi képzésünk élő online oktatási formában indul!

Miért az olasz nyelv?

„Gondold meg, hogy ez a nap soha nem virrad fel még egyszer!” – Dante Alighieri

A dallamos, muzikális olasz nyelv sok magyar szívét megnyerte már. Az 1990-es évek elején fellendült hazánkban az olasz nyelvet tanulók aránya és ezzel sok honfitársunk talált munkát az appennini csizmában. A gyors felfutást lassú népszerűség vesztés követte, ami az itáliai nyelv tanulását jelentette. Mindenki angolul kezdett el tanulni, amit magyarországi nagymintás vizsgálatok is bizonyítanak. A 2000-es évek közepére már csak kevesek kiváltsága volt a magyarok közt olaszul tudni. - Olasz nyelvtanfolyam a Soter nyelviskolában -

Munka…

Az elmúlt években sem tapasztalhattunk emelkedő tendenciát. Ez tudod mit jelent? Azt, hogy nagyon kevés ember tud megszólalni olaszul és szinte senki nem tudja beírni az életrajzába az olasz nyelvtudást. Annak ellenére van ez így, hogy számos álláshirdetésben előnyként volt felsorolva az olasz nyelv tudása.

Képzeld el, hogy mekkora helyzeti előnybe kerülsz, ha rendelkezel ezzel a készséggel! A versenyelőnyön túl bármilyen olasz anyanyelvű hihetetlen hálás, ha a nyelvén szólsz hozzá. Képzeld el, hogy egy olasz érdekeltségű cégnél, a vezetőkkel olaszul vagy képes társalogni. - Olasz nyelvtanfolyam a Soter nyelviskolában -

… és szórakozás!

Felsorolni is sok lenne, mennyi mindent adott a világnak Olaszország! Ezért csak néhány embert, helyet és ételt említenénk: Etna, Pisa, Velence, Róma, Ferrari, Fiat, Lamborghini, Pavarotti, Michelangelo, Fellini, Dante, Vivaldi, Rossini, spaghetti, canelloni, capuccino, grappa. Mindezt elolvasva az embernek kedve támad megtanulni ennek a nagyszerű országnak a nyelvét. Neked is meghoztuk a kedved?

Megtanítunk olaszul és gyorsan elsajátítva a nyelvet pörgetni fogod a nyelveden Dante dialektusát.

Olasz nyelvtanfolyamainkon amelyek kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig, mind egyéni, mind csoportos oktatás keretében elérhetőek, fejlesztjük mind a négy nyelvi alapkészséget (írás, beszéd, szövegértés, hallás), de a fő hangsúlyt a szóbeli kommunikációs készségre helyezzük! Tanfolyamainkon nem csak az olasz nyelvet adjuk át, hanem − észrevétlenül − a nyelvet működtető logikát, gondolkodásmódot, szemléletet is! Így segítünk Neked, hogy ne fordíts folyamatosan, hanem olaszul gondolkodj, amikor olaszul beszélsz.

Nem felejtjük el anyanyelvedet sem! Miközben az a célunk, hogy olaszul gondolkodj és beszélj, folyamatosan számolunk azzal is, hogy magyar anyanyelvűként tanulod az idegen nyelvet. Biztosíthatunk, hogy a tipikusan „magyar nehézségekre, hibákra” jól bevált módszereink vannak! - Olasz nyelvtanfolyam a Soter nyelviskolában -

Mi Benned gondolkodunk!

Bármelyik képzési formát is választod, folyamatosan figyelni fogunk Rád (az igényeidre, a nyelvi fejlődésedre), és külön Neked szóló tanácsokkal (is) segítjük a hatékony nyelvtanulásodat!

Csoportlétszám

Megnevezése: Olasz C2 1 1 043 – B2 szint

A csoport 4 főtől indul el.

Egyedi esetekben elindítunk ennél kisebb létszámú csoportot, ugyanakkor a tandíj ott módosul.

Olasz nyelvtanfolyamaink folyamatosan indulnak, minden hónapban indulnak kezdő nyelvtanfolyamok is. Csoportjaink jellemzően együtt maradnak, így akár szünet nélkül tudják folytatni a következő modulon a tanulmányaikat.

A tanfolyam elvégzéséért tanúsítványt adunk.

Olasz nyelvtanfolyam

Szintrendszer

A1.1 – A1.2: 40 órás modul Progetto Italiano 1. Intro – 3. lecke
A1.3 – A2.1: 40 órás modul Progetto Italiano 1. 4 – 7. lecke

A2.2 – A2.3: 40 órás modul Progetto Italiano 1. 8 – 11. lecke

B1.1 – B1.2: 40 órás modul Progetto Italiano 2. 1 – 3. lecke
B1.3 – B1.4: 40 órás modul Progetto Italiano 2. 4 – 6. lecke

B2.1 – B2.2: 40 órás modul Progetto Italiano 2. 7 – 9. lecke
B.2.3 – B2.4: 40 órás modul Progetto Italiano 2. 10 – 11. lecke
B2.5 – B2.6: 40 órás modul Tanáraink által összeállított tananyag
B2.7 – B2.8: 40 órás modul Tanáraink által összeállított tananyag

Használt tankönyvek

Progetto Italiano 1.-2.

Polyák Melinda oktatásszervező
info@soternyelviskola.hu | +36 1 887 2391

Induló csoportok:

Amennyiben nem találod azt a nappárt, vagy azt az időpontot, ami Neked a legjobban megfelelne, kérünk, jelezd igényeidet az info@soternyelviskola.hu e-mail címen.

Olasz kezdő (A1/1)
Indulás:
2024.01.30.
Óraszám:
40
Nap:
K-Cs
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft
Olasz kezdő (A1/1)
Indulás:
2024.01.29.
Óraszám:
40
Nap:
H-Sz
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft
Olasz újrakezdő (A1/2)
Indulás:
2024.01.29.
Óraszám:
40
Nap:
H-Sz
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft

Diákok véleménye

A tanfolyam előtt is jó dolgokat hallottam a Soter Nyelviskoláról, így amikor elhatároztam, hogy olaszul fogok tanulni, első dolgom volt felkeresni az iskolát. Minden kérdésemre szinte azonnal választ kaptam, a beiratkozás is rendkívül egyszerűen zajlott, és a későbbiekben is zavartalanul ment az ügyintézés.

Az órákat még egy hosszú és fárasztó munkanap után is nagyon élveztem.

Tanárnőnk, Zita, az olasz nyelv mellett az olasz kultúrát is nagyon jól ismeri, így az országgal, helyi szokásokkal, és a nevezetességekkel kapcsolatban is bátran kérdezhettük. Hozzáállása és személyisége végérvényesen meghozta a kedvem az olasz nyelvhez, így amikor véget értek az órák a kezdő csoportban, természetesen beiratkoztam a következő szintre.
Roberta