sokat gondolkoztunk, hogyan tudjuk leginkább szemléltetni azt, hogy milyen anyagi előnyökkel járhat a nyelvtudás (túl a szellemi, kulturális vagy akár szociális előnyökön), így bukkantunk egy nem is olyan régen készült felmérésre, mely szakmacsoportonként, illetve a nyelvtudás szintjének megfelelően forintosítja a nyelvtudást. (forrás:www.mennyikeresel.hu)

cikk-20170731

Bár nyilvánvalóan szakmánként változó a fizetés mértéke, de az azért a szakmán belül használt kék, piros és zöld oszlopokból kiderül, hogy még egy szakmán belül is milyen eltérés van a nyelvet felsőfokon, középfokon vagy egyáltalán nem beszélők között.

hirlevel-2-20170712

Itt pedig álljon bizonyítékként, hogy szakmánként mennyi olyan munka van, ahol legalább középfokú nyelvtudást várnak el. Érdemes tehát végiggondolni, hogy ha a szakmai tudásod kiegészíted megfelelő nyelvtudással, mennyivel jobban fogják azt honorálni a munkáltatók. Mi itt a nyelviskolában mindig is azt vallottuk, hogy a nyelvtanulás mindig jó befektetés, nem érdemes sajnálni rá az időt, energiát, pénzt, mert többszörösen megtérül. Ha Te is úgy gondolod, hogy szeretnél többet tudni, többet keresni, akkor most nincs más teendőd, mint elkezdeni nyelvet tanulni velünk! Most nincs más teendőd, mint elküldeni jelentkezésed ITT, és tanfolyamszervezőink felveszik Veled a kapcsolatot, hogy a lehető legoptimálisabb időpontban tanulhass. Persze ha nem szeretnél intenzíven tanulni, akkor sem feledkezünk meg Rólad, általános nyelvtanfolyamaink egész évben elérhetőek!

Várjuk jelentkezésed.

Üdvözlettel:

A Soter Nyelviskola tanfolyamszervezői csapata