Francia nyelvtanfolyam

Tanuljon otthona kényelméből! Nyelvi képzéseink élő online oktatási formában is elérhetők!

Miért a francia?

A cselekvés magában hordja a jutalmát. Cselekedni, teremteni, harcolni a körülményekkel, legyőzni őket vagy elbukni miattuk, ebben van az ember minden öröme és egészsége. - Emile Zola

Francia nyelvtanfolyam - A francia az újlatin nyelvek közé tartozik az olaszhoz, a spanyolhoz, a portugálhoz és a románhoz hasonlóan. Franciaország sajnos híres arról, hogy lakói nem szívesen tanulnak idegen nyelveket. Ez, illetve a rengeteg ország, ahol francia a hivatalos vagy a de facto nyelv – Kanada, Marokkó, Tunézia, Luxemburg, stb. – kifejezetten hasznossá teszi a francia nyelvtanfolyamokat. Különösen igaz ez az Európai Unió országaiban, hiszen az unió fő nyelve az angol mellett a francia!

Munka…

A frankofón világ mellett tehát az egész Európai Unióban kiváló lehetőségeket nyújt a francia nyelvtudás. A munkaerőpiacon hatalmas érték, már csak azért is, mert Franciaország a külföldi befektetések harmadik legnagyobb célpontja a világon! Nyelviskolánkban a francia nyelvvizsgafelkészítők mellett különféle francia szaknyelvi tanfolyamok (gazdasági, orvosi, turisztikai) közül is válogathat, amelyek méginkább megkönnyítik az elhelyezkedést. - Francia nyelvtanfolyam a Soter Nyelviskolában -

...és szórakozás!

A franciát sokan a világ legromantikusabb nyelvének tartják, ugyanakkor nemcsak a szerelem nyelve, hanem a divaté, a gasztronómiáé, és általában a kultúráé is. Francia nyelvtanfolyamainkon épp ezért különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy tanulóink ne csak  a „száraz nyelvtannal” ismerkedjenek meg, hanem interaktív foglalkozások keretében a kultúrához is közelebb kerüljenek. A források terén szerencsére van honnan válogatni: egy Edith Piaf dal lefordítása, vagy egy bande dessinée (francia képregény) böngészése nem csak szórakoztató, de hasznos is! - Francia nyelvtanfolyam a Soter Nyelviskolában -

Izgalmas és interaktív

Mivel francia nyelvtanfolyamainkon az oktatás kiscsoportos keretek között zajlik, tanáraink könnyedén be tudják vonni a játékokba, feladatokba az összes tanulót. A korszerűen felszerelt tantermekben zajló nyelvórák során minden készségre (írás, olvasás., hallgatás, beszéd) figyelmet fordítunk, ügyelve arra, hogy az elsajátított tudás ne legyen „tankönyvízű”, hanem a mindennapokban is hasznosnak bizonyuljon.

Francia nyelvtanfolyamainkon

amelyek kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig, mind egyéni, mind csoportos oktatás keretében elérhetőek, fejlesztjük mind a négy nyelvi alapkészséget (írás, beszéd, szövegértés, hallás), de a fő hangsúlyt a szóbeli kommunikációs készségre helyezzük!

Tanfolyamainkon nem csak a francia nyelvet adjuk át, hanem − észrevétlenül − a nyelvet működtető logikát, gondolkodásmódot, szemléletet is!

Így segítünk Neked, hogy ne fordíts folyamatosan, hanem franciául gondolkodj, amikor franciául beszélsz.

Nem felejtjük el anyanyelvedet sem!

Miközben az a célunk, hogyfranciául gondolkodj és beszélj, folyamatosan számolunk azzal is, hogy magyar anyanyelvűként tanulod az idegen nyelvet. Biztosíthatunk, hogy a tipikusan „magyar nehézségekre, hibákra” jól bevált módszereink vannak!

Mi Benned gondolkodunk!

Bármelyik képzési formát is választod, folyamatosan figyelni fogunk Rád (az igényeidre, a nyelvi fejlődésedre), és külön Neked szóló tanácsokkal (is) segítjük a hatékony nyelvtanulásodat!

Csoportlétszám

Megnevezése: Francia C2 1 1 036-C1-es szint

A csoport 4 főtől indul el.

Egyedi esetekben elindítunk ennél kisebb létszámú csoportot, ugyanakkor a tandíj ott módosul.

Német nyelvtanfolyamaink folyamatosan indulnak, minden hónapban indulnak kezdő nyelvtanfolyamok is. Csoportjaink jellemzően együtt maradnak, így akár szünet nélkül tudják folytatni a következő modulon a tanulmányaikat.

A tanfolyam elvégzéséért tanúsítványt adunk.

Francia nyelvtanfolyam

Szintrendszer

Kezdő

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
A 1.1 modulLe Nouvel Allons-y 1
Unité 1,Leçon1-Unité , Leçon 1
A 1.2 modulLe Nouvel Allons-y 1U.3,L2-U.5,L.4
A 1.3 modulLe Nouvel Allons-y 1U.6,L.1-U.8,L.4

Újrakezdő

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
A 2.1 modulLe Nouvel Allons-y 1U.9,L.1-U.11.L.4
A 2.2 modulLe Nouvel Allons-y 1U.12,L.1-U.14,L.4
A 2.3 modulLe Nouvel Allons-y 1U.15,L.1-U.16,L.4

Gyenge középhaladó

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
B 1.1 modulLe Nouvel Allons-y 2Unité1, Leçon 1-Unité3,Leçon 5
B 1.2 modulLe Nouvel Allons-y 2 U.4,L.1-U.6,L.5
B 1.3 modulLe Nouvel Allons-y 2U.7,L.1-U.9,L.5
B 1.4 modulLe Nouvel Allons-y 2U.10,L.1-U.12,L.5

Középhaladó

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
B 2.1 modul Le Nouvel Allons-y 2U.13,L1-U.14,L.5
B 2.2 modul Le Nouvel Allons-y 2 U.15,L.1-U.16,L.5
B 2.3 modul Le Nouvel Allons-y 2
B 2.4 modul Le Nouvel Allons-y 2

Haladó

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
B 2.5 modul
B 2.6 modul
B 2.7 modul
B 2.8 modul

Erős haladó

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
C 1.1 modul
C 1.2 modul
C 1.3 modul
C 1.4 modul

Felsőfok

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
C 1.5 modul
C 1.6 modul
C 1.7 modul
C 1.8 modul
* A tananyagegység megnevezése
**Tankönyv és munkafüzet
*** Tankönyvben modul vagy lecke száma

Polyák Melinda oktatásszervező
info@soternyelviskola.hu | +36 1 887 2391

Induló csoportok

Amennyiben nem találod azt a nappárt, vagy azt az időpontot, ami Neked a legjobban megfelelne, kérünk, jelezd igényeidet az info@soternyelviskola.hu e-mail címen.

Francia kezdő (A1/1)
Indulás:
2023.10.03.
TANTERMI OKTATÁS!
BIZTOSAN INDUL!
Óraszám:
30
Nap:
K-Cs
Időpont:
18:00 -19:30
Ár:
60 000 Ft
Francia kezdő (A1/1)
Indulás:
2023.10.31.
Óraszám:
40
Nap:
K-Cs
Időpont:
18:00 - 20:15
Ár:
72 000 Ft
Francia kezdő (A1/1)
Indulás:
2023.10.30.
Óraszám:
40
Nap:
H-Sz
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft
Francia újrakezdő (A1/2)
Indulás:
2023.10.26.
Óraszám:
40
Nap:
Csütörtök
Időpont:
18:00-19:30
Ár:
72 000 Ft
Francia Középhaladó B1/1
Indulás:
2023.10.30.
Óraszám:
40
Nap:
H - Sz
Időpont:
18:00 -20:15
Ár:
72 000 Ft

Diákok véleménye

„Számomra az egyéni francia tanfolyam tökéletes! Az órák teljes mértékben hozzám és az igényeimhez vannak igazítva. A tanárommal az első perctől megtaláltuk a közös hangot, ami miatt remek hangulatban telik a nyelvoktatás. A tanfolyam alatt végig kivételes figyelmet kapok, ezért az órák igen intenzívek és hatékonyak, ezzel egyidőben humorosak és pörgősek. Nagyon szeretem, csak ajánlani tudom!”
Kata

Tanárok

Mónika

Mónika
Monika vagyok és sok éve szenvedélyem már a francia kultúra, nyelv és annak megismertetése minél több emberrel.  Magát a nyelvet középiskolás koromban sajátítottam el, az igazi mély vízben, ugyanis Algériában jártam egy francia gimnáziumba két évet úgy, hogy az elején egy szót sem beszéltem még.  Úgy tűnik ez az élmény maradandó nyomot hagyott bennem, mert a mai napig nagyon szeretek kezdőket tanítani, hogy együtt fussunk neki ennek a könnyűnek egyáltalán nem mondható, ámde annál szebb nyelvnek. Tanulmányaimat a szegedi József Attila Tudományegyetemen és az ELTE-n végeztem francia nyelv-és irodalom szakon. Ezen kívül tanultam drámapedagógiát és jógaoktatói végzettséget is szereztem. A jóga segít a legjobban kikapcsolni és haladni az utamon.

Nagyon szeretem a vidám, játékos, dramatikus eszközöket használó órákat, mert úgy gondolom, hogy oldott hangulatban könnyebb megszólalni, megnyílni. Igyekszem az adott tananyag mellett, érdekes, mindenkit érintő témákat feldolgozni, amelyek segítségével a bonyolultabb nyelvtani rész is könnyebben emészthetővé válik.

Remélem, még sok lelkes tanulni vágyónak adhatom át tudásomat.