Finn nyelvtanfolyam

Tanuljon otthona kényelméből! Finn nyelvi képzésünk élő online oktatási formában indul

Miért a finn?

Nem azoké a siker, akik sohasem buktak el, hanem azoké, akik elbuktak, és ismét felálltak belőle. - Kimi Raikkönen

A finn nyelv az uráli nyelvcsalád balti-finn ágának legnagyobb nyelve, több mint 5 millión beszélik. Finnországon kívül még Svédországban, Norvégiában, Észtországban, Oroszországban, az Egyesült Államokban és Kanadában is találhatók finn nyelvet beszélő csoportok. A finn nyelvjárások keleti és nyugati nyelvjárásokra oszthatók. Ezen belül még hét nyelvjárás csoportra osztódnak.

Munka…

A finn gazdaság az Európai Unión belül az egyik legjobb lábakon áll. Olyan híres finn cégek, mint a NOKIA, a NOKIAN gumiabroncsgyártó sok magyarnak nyújt megélhetést. Ezen kívül oktatásügyük irigylésre méltó. A finn közoktatásban a 21. századi kompetenciákat tanítják meg a tanulóknak és a finn gyerekek ennek megfelelően a nemzetközi pedagógiai vizsgálatokban rendre az első háromban végeznek.

… és szórakozás!

A finn kultúra pedig szintúgy fajsúlyos, mint a cégeik és az oktatásügyük. Nagyszerű zeneszerzőik, Helsinki belvárosa, az egészséges életmódot közvetítő szaunák mind a szerethetőséget sugallják. Szeresd meg te is a finn nyelvet, amely ismeretével a munkaerőpiacon is kiemelkedhetsz képzésünk után.

Finn nyelvtanfolyamaink,

Kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig elérhetőek, ezeken egyéni és csoportos oktatás keretében is részt vehetsz. Az órák során fejlesztjük mind a négy nyelvi alapkészséget (írás, beszéd, szövegértés, hallás), de a fő hangsúlyt a szóbeli kommunikációs készségre helyezzük!

Tanfolyamainkon nem csak a finn nyelvet adjuk át, hanem − észrevétlenül − a nyelvet működtető logikát, gondolkodásmódot, szemléletet is!
Így segítünk Neked, hogy ne fordíts folyamatosan, hanem finnül gondolkodj, amikor finnül beszélsz.

Nem felejtjük el anyanyelvedet sem!
Miközben az a célunk, hogy finnül gondolkodj és beszélj, folyamatosan számolunk azzal is, hogy magyar anyanyelvűként tanulod az idegen nyelvet. Biztosíthatunk, hogy a tipikusan „magyar nehézségekre, hibákra” tanárainknak jól bevált módszereik vannak!

Mi Benned gondolkodunk!
Bármelyik képzési formát is választod, folyamatosan figyelni fogunk Rád (az igényeidre, a nyelvi fejlődésedre), és külön Neked szóló tanácsokkal (is) segítjük a hatékony finn nyelvtanulásodat!

Csoportlétszám finn nyelvtanfolyamainkon:

A csoport 6 főtől indul el.

Egyedi esetekben elindítunk ennél kisebb létszámú csoportot, ugyanakkor a tandíj ott módosul.

Finn nyelvtanfolyamaink folyamatosan indulnak, minden hónapban indulnak kezdő tanfolyamok is. Csoportjaink jellemzően együtt maradnak, így akár szünet nélkül tudják folytatni a következő modulon a tanulmányaikat.

A finn nyelvtanfolyam elvégzéséért tanúsítványt adunk.

Finn nyelvtanfolyam

Szintrendszer

Kezdő 1:
Kezdő 2:

Újrakezdő 1:
Újrakezdő 2:

Középhaladó 1:
Középhaladó 2:

Haladó 1:
Haladó 2:
Haladó 3:

Felsőfok 1: Tanáraink által összeállított tananyag
Felsőfok 2: Tanáraink által összeállított tananyag

Használt tankönyvek

Polyák Melinda oktatásszervező
info@soternyelviskola.hu | +36 1 887 2391

Induló csoportok

Amennyiben nem találod azt a nappárt, vagy azt az időpontot, ami Neked a legjobban megfelelne, kérünk, jelezd igényeidet az info@soternyelviskola.hu e-mail címen.

Finn kezdő (A1/1)
Indulás:
2024.01.29.

Óraszám:
40
Nap:
H-Sz
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
78 000 Ft
Finn kezdő (A1/1)
Indulás:
2024.01.30.
Óraszám:
40
Nap:
K-Cs
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
78 000 Ft
Finn kezdő (A1/1)
Indulás:
2024.01.30.
Óraszám:
40
Nap:
Kedd
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
78 000 Ft
Finn kezdő (A1/1)
Indulás:
2024.01.27.
Óraszám:
40
Nap:
Szombat
Időpont:
9:00-12:15
Ár:
78 000 Ft
Finn újrakezdő (A1/2)
Indulás:
2024.01.31.
Hét:
40
Nap:
Szerda
Időpont:
18:00 - 20:15
Ár:
78 000 Ft
Finn középhaladó (B1/1)
Indulás:
2024.01.25.
Óraszám:
40
Nap:
Csütörtök
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
78 000 Ft
Finn középhaladó (B1/1)
Indulás:
2024.01.30.
Óraszám:
40
Nap:
K-Cs
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
78 000 Ft

Diák vélemények

"Jelezni szeretném, hogy nagyon pozitív a benyomásom a kurzusról. Tetszett, hogy könnyedén ment minden a kezdéssel és az egyeztetéssel, azaz a szervezéssel. Végtelenül szimpatikus és nagyon élvezetes órákat tartott eddig az oktatónk,  Schulek Zsuzsi. Szakmailag és emberileg is nagyon pozitív a tapasztalatom.  Köszönöm az élményt!"
-Diána

Tanárok

Gabriella

Gabriella

A finn már egészen gyerekkoromtól kezdve érdekelt, és minél többet olvastam az országról annál inkább szerettem volna megtanulni a nyelvet és személyesen megismerkedni az országgal. Az ELTE BTK Finnugrisztika szakának Fennisztika szakirányán végeztem, a tanulmányaim során többször is lehetőségem volt Finnországban tanulni és dolgozni is. A nyelvóráimon igyekszem a nyelven túl a finn kultúrát, gondolkodásmódot és életstílust is közvetíteni. Mivel a nyelvtanítás együttműködésen alapul, mindig kíváncsi vagyok a tanulók visszajelzéseire és figyelembe veszem az egyéni igényeket, célokat, kéréseket."