Finn nyelvtanfolyam

Miért a finn?

Nem azoké a siker, akik sohasem buktak el, hanem azoké, akik elbuktak, és ismét felálltak belőle. - Kimi Raikkönen

Már általános iskolában sokat hallhattunk arról, hogy a finnek nyelvrokonaink. Számos nyelvész ezt amúgy kétségbe vonja, és heves viták dúlnak, hogy valójában a magyar nyelvet mennyire kell a finnugor családhoz tartozónak venni. Inkább hagyjuk a szakmai vitákat a nyelvtudósokra és nézzük meg miért is érdemes finnül tanulni.

Munka…

A finn gazdaság az Európai Unión belül az egyik legjobb lábakon áll. Olyan híres finn cégek, mint a NOKIA, a NOKIAN gumiabroncsgyártó sok magyarnak nyújt megélhetést. Ezen kívül oktatásügyük irigylésre méltó. A finn közoktatásban a 21. századi kompetenciákat tanítják meg a tanulóknak és a finn gyerekek ennek megfelelően a nemzetközi pedagógiai vizsgálatokban rendre az első háromban végeznek.

… és szórakozás!

A finn kultúra pedig szintúgy fajsúlyos, mint a cégeik és az oktatásügyük. Nagyszerű zeneszerzőik, az egészséges életmód közemberei a szaunákkal és a Helsinki belvárosa mind a szerethetőséget sugallják. Szeresd meg te is a finn nyelvet és gyere el magas színvonalú tanfolyamainkra. Ne csak az angolt és a németet tanuld meg, hanem rendelkezzél olyan különleges képességgel, amellyel a munkaerőpiacon is kiemelkedhetsz.

Finn nyelvtanfolyamainkon,

amelyek kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig, mind egyéni, mind csoportos oktatás keretében elérhetőek, fejlesztjük mind a négy nyelvi alapkészséget (írás, beszéd, szövegértés, hallás), de a fő hangsúlyt a szóbeli kommunikációs készségre helyezzük!

Tanfolyamainkon nem csak a finn nyelvet adjuk át, hanem − észrevétlenül − a nyelvet működtető logikát, gondolkodásmódot, szemléletet is!
Így segítünk Neked, hogy ne fordíts folyamatosan, hanem finnül gondolkodj, amikor finnül beszélsz.

Nem felejtjük el anyanyelvedet sem!
Miközben az a célunk, hogy finnül gondolkodj és beszélj, folyamatosan számolunk azzal is, hogy magyar anyanyelvűként tanulod az idegen nyelvet. Biztosíthatunk, hogy a tipikusan „magyar nehézségekre, hibákra” jól bevált módszereink vannak!

Mi Benned gondolkodunk!
Bármelyik képzési formát is választod, folyamatosan figyelni fogunk Rád (az igényeidre, a nyelvi fejlődésedre), és külön Neked szóló tanácsokkal (is) segítjük a hatékony nyelvtanulásodat!

Csoportlétszám

A csoport 5 főtől indul el.

Egyedi esetekben elindítunk ennél kisebb létszámú csoportot, ugyanakkor a tandíj ott módosul.

Finn nyelvtanfolyamaink folyamatosan indulnak, minden hónapban indulnak kezdő nyelvtanfolyamok is. Csoportjaink jellemzően együtt maradnak, így akár szünet nélkül tudják folytatni a következő modulon a tanulmányaikat.

A tanfolyam elvégzéséért tanúsítványt adunk, melyet igény szerint angol nyelven is kérhetsz.

Finn nyelvtanfolyam

Szintrendszer

Kezdő 1:
Kezdő 2:

Újrakezdő 1:
Újrakezdő 2:

Középhaladó 1:
Középhaladó 2:

Haladó 1:
Haladó 2:
Haladó 3:

Felsőfok 1: Tanáraink által összeállított tananyag
Felsőfok 2: Tanáraink által összeállított tananyag

Használt tankönyvek

Edina

Fordulj hozzám bizalommal! 
Fehér Edina oktatásszervező
info@soternyelviskola.hu | +36 30 260 1778

Induló csoportok

Amennyiben nem találod azt a nappárt, vagy azt az időpontot, ami Neked a legjobban megfelelne, kérünk, jelezd igényeidet az info@soternyelviskola.hu e-mail címen.

A feltüntettet árak már tartalmazzák az ÁFÁ-t, a tanfolyamzáró vizsga díját és a kiegészítő tananyagokat.

Finn beszédcentrikus
Indulás: 2018.11.23. Óraszám:
30
Nap:
Péntek
Időpont:
17:30-19:45
Ár:
60 960 Ft
Finn kezdő (A1/1)
Indulás: 2018.11.26. Óraszám:
50
Nap:
H - Sze
Időpont:
17:45-19:15
Ár:
80 645 Ft
Finn kezdő (A1/1)
Indulás:
2018.11.27.
Óraszám:
50
Nap:
K - Cs
Időpont:
19:30-21:00
Ár:
80 645 Ft
Finn kezdő intenzív (A1/1)
Indulás:
2018.11.26.
Óraszám:
50
Nap:
H - K - Sz - Cs - P
Időpont:
09:00 -12:15
Ár:
80 645 Ft
Finn újrakezdő (A2)
Indulás:
2018.11.27.
Óraszám:
50
Nap:
K - Cs
Időpont:
17:45 - 19:15
Ár:
80 645 Ft
Finn haladó (B1/1)
Indulás:
2018.11.26.
Óraszám:
50
Nap:
H - Sze
Időpont:
19:30-21:00
Ár:
80 645 Ft

Diákok véleménye

Tanárok

Anna

Anna
Anna Inkeri vagyok. 15 éves korom óta tolmácsolok és fordítok finnről magyarra és fordítva. Zongoratanári diplomámat a LFZE Budapesti Tanárképző Intézetében szereztem 1998- ban, az ELTE latin szakán hallgattam 3 évet. Negyedik éve tanítok a Budapesti Finn Iskolában finn anyanyelvű gyerekeknek finn nyelv és kultúra tantárgyat.  Nyelviskolákban nemzetközi iskolákban és magánúton tanítok finn nyelvet. Finn érettségire, nyelvvizsgára, nemzetközi érettségire készítek föl embereket. Részt vettem a FILI (finn irodalom fordítását támogató intézet) fordító mesterkurzusain, mint műfordító. Nyelvismeret: magyar, finn, angol, német, francia, olasz, orosz, latin, ógörög.