Finn nyelvtanfolyam

Tanuljon otthona kényelméből! Nyelvi képzéseink élő online oktatási formában is elérhetők!

Miért a finn?

Nem azoké a siker, akik sohasem buktak el, hanem azoké, akik elbuktak, és ismét felálltak belőle. - Kimi Raikkönen

A finn nyelv az uráli nyelvcsalád balti-finn ágának legnagyobb nyelve, több mint 5 millión beszélik. Finnországon kívül még Svédországban, Oroszországba és az Egyesült Államokban és Kandában is találhatók finn nyelvet beszélő csoportok. A finn nyelvjárások keleti és nyugati nyelvjárásokra oszthatók. Ezen belül még hét nyelvjárás csoportra osztódnak.

Munka…

A finn gazdaság az Európai Unión belül az egyik legjobb lábakon áll. Olyan híres finn cégek, mint a NOKIA, a NOKIAN gumiabroncsgyártó sok magyarnak nyújt megélhetést. Ezen kívül oktatásügyük irigylésre méltó. A finn közoktatásban a 21. századi kompetenciákat tanítják meg a tanulóknak és a finn gyerekek ennek megfelelően a nemzetközi pedagógiai vizsgálatokban rendre az első háromban végeznek.

… és szórakozás!

A finn kultúra pedig szintúgy fajsúlyos, mint a cégeik és az oktatásügyük. Nagyszerű zeneszerzőik, az egészséges életmód közemberei a szaunákkal és a Helsinki belvárosa mind a szerethetőséget sugallják. Szeresd meg te is a finn nyelvet és gyere el magas színvonalú tanfolyamainkra. Ne csak az angolt és a németet tanuld meg, hanem rendelkezzél olyan különleges képességgel, amellyel a munkaerőpiacon is kiemelkedhetsz.

Finn nyelvtanfolyamainkon,

amelyek kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig, mind egyéni, mind csoportos oktatás keretében elérhetőek, fejlesztjük mind a négy nyelvi alapkészséget (írás, beszéd, szövegértés, hallás), de a fő hangsúlyt a szóbeli kommunikációs készségre helyezzük!

Tanfolyamainkon nem csak a finn nyelvet adjuk át, hanem − észrevétlenül − a nyelvet működtető logikát, gondolkodásmódot, szemléletet is!
Így segítünk Neked, hogy ne fordíts folyamatosan, hanem finnül gondolkodj, amikor finnül beszélsz.

Nem felejtjük el anyanyelvedet sem!
Miközben az a célunk, hogy finnül gondolkodj és beszélj, folyamatosan számolunk azzal is, hogy magyar anyanyelvűként tanulod az idegen nyelvet. Biztosíthatunk, hogy a tipikusan „magyar nehézségekre, hibákra” jól bevált módszereink vannak!

Mi Benned gondolkodunk!
Bármelyik képzési formát is választod, folyamatosan figyelni fogunk Rád (az igényeidre, a nyelvi fejlődésedre), és külön Neked szóló tanácsokkal (is) segítjük a hatékony nyelvtanulásodat!

Csoportlétszám

A csoport 5 főtől indul el.

Egyedi esetekben elindítunk ennél kisebb létszámú csoportot, ugyanakkor a tandíj ott módosul.

Finn nyelvtanfolyamaink folyamatosan indulnak, minden hónapban indulnak kezdő nyelvtanfolyamok is. Csoportjaink jellemzően együtt maradnak, így akár szünet nélkül tudják folytatni a következő modulon a tanulmányaikat.

A tanfolyam elvégzéséért tanúsítványt adunk, melyet igény szerint angol nyelven is kérhetsz.

Finn nyelvtanfolyam

Szintrendszer

Kezdő 1:
Kezdő 2:

Újrakezdő 1:
Újrakezdő 2:

Középhaladó 1:
Középhaladó 2:

Haladó 1:
Haladó 2:
Haladó 3:

Felsőfok 1: Tanáraink által összeállított tananyag
Felsőfok 2: Tanáraink által összeállított tananyag

Használt tankönyvek

Polyák Melinda oktatásszervező
info@soternyelviskola.hu | +36 1 887 2391

Induló csoportok

Amennyiben nem találod azt a nappárt, vagy azt az időpontot, ami Neked a legjobban megfelelne, kérünk, jelezd igényeidet az info@soternyelviskola.hu e-mail címen.

Finn kezdő (A1/1)
Indulás:
2022.09.30. Biztosan indul! Online!
Óraszám:
40
Nap:
Péntek
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
65 000 Ft
Finn kezdő (A1/1)
Indulás:
2022.10.29.
Óraszám:
40
Nap:
Szombat
Időpont:
9:00 -12:15
Ár:
65 000 Ft
Finn kezdő (A1/1)
Indulás:
2022.10.25.
Óraszám:
40
Nap:
K - Cs
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
65 000 Ft
Finn középhaladó (B1/1)
Indulás:
2022.10.31.
Hét:
40
Nap:
H-Sz
Időpont:
18:00 - 20:15
Ár:
65 000 Ft
Finn újrakezdő (A2/1)
Indulás:
2022.10.28.
Óraszám:
40
Nap:
Péntek
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
65 000 Ft
Finn középhaladó (B1/1)
Indulás:
2022.10.25.
Óraszám:
40
Nap:
K-Cs
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
65 000 Ft

Diák vélemények

"Jelezni szeretném, hogy nagyon pozitív a benyomásom a kurzusról. Tetszett, hogy könnyedén ment minden a kezdéssel és az egyeztetéssel, azaz a szervezéssel. Végtelenül szimpatikus és nagyon élvezetes órákat tartott eddig az oktatónk,  Schulek Zsuzsi. Szakmailag és emberileg is nagyon pozitív a tapasztalatom.  Köszönöm az élményt!"
-Diána

Tanárok

Gabriella

Gabriella

A finn már egészen gyerekkoromtól kezdve érdekelt, és minél többet olvastam az országról annál inkább szerettem volna megtanulni a nyelvet és személyesen megismerkedni az országgal. Az ELTE BTK Finnugrisztika szakának Fennisztika szakirányán végeztem, a tanulmányaim során többször is lehetőségem volt Finnországban tanulni és dolgozni is. A nyelvóráimon igyekszem a nyelven túl a finn kultúrát, gondolkodásmódot és életstílust is közvetíteni. Mivel a nyelvtanítás együttműködésen alapul, mindig kíváncsi vagyok a tanulók visszajelzéseire és figyelembe veszem az egyéni igényeket, célokat, kéréseket."