Cseh nyelvtanfolyam

Tanuljon otthona kényelméből! Nyelvi képzéseink élő online oktatási formában is elérhetők!

Miért a cseh?

A világ mindig gyönyörű, nem azért, mintha valóban az volna, hanem azért, mert én úgy látom. -  Bohumil Hrabal

Csehország közelsége miatt a magyarok számára különösen vonzó lehet a cseh nyelv – Prága népszerű célpontja mind a turistáknak, mind a huzamosabb ideig külföldre vágyóknak.

A nyelv hangzása elsőre különös lehet, hiszen csehül teljes mondatokat lehet alkotni magánhangzó nélkül, ezek közül legismertebb a "Strč prst skrz krk" vagyis dugd át az ujjad a torkodon. Az első meglepetés után azonban elkap a nyelv különös varázsa, nem is beszélve a büszke mosolyról, mikor először kér csehül sört az ország számtalan jó hangulatú sörözőjének egyikében.

Munka…

Számtalan cseh cégnek van magyarországi kirendeltsége, a két ország közelsége a szoros együttműködésre is további ok. A két ország között létezik közös üzleti klub is, tehát mindenképpen érdemes elsajátítani a nyelvet. Az álláshirdetések között több tucat olyan állás szerepel, amelyek alapelvárásként jelölik meg a cseh nyelvtudást. Mindenképpen érdemes átgondolni azt, hogy elsajátítod a cseh nyelvet, majd aduászként használod a munkaerőpiacon.

… és szórakozás!

Közép-Európa egyik legvarázslatosabb országa számtalan látnivalót tartogat az oda látogatók számára. A csehországi fürdővárosok arisztokratikus, békés hangulata és  a kiváló minőségű gyógyvizek jótékony hatása méltán emelkedtek Európa legrangosabb fürdői közé. A fürdéstől elpilledt turisták a promenádokon sétálgatva, a hangulatos kávéházakban vagy sörözőkben kipihenhetik fáradalmaikat. Ha pedig egy kicsit kiszakadnánk a városi légkörből, érdemes felkeresni a gyönyörű, sűrű erdőkkel borított tájat, a több száz barlangot, az Európában is egyedülálló sziklalabirintusokat. Bár teljesen itt sem tudjuk feledni a civilizációt, hiszen lépten-nyomon várakba, kastélyokba, faházakba ütközik. A cseh emberek természetes bája azonban kárpótol mindenkit, hiszen barátságosságuk és vérmérsékletük mindent feledtet.

Amennyiben cseh nyelvtanfolyamainkat választod, nem kell aggódnod a kiejtés miatt: kiscsoportos tanfolyamainkon különös hangsúlyt fektetünk a beszédkészségre, felkészült cseh nyelvtanáraink pedig minden eszközt (cseh dalokat, videókat, történeteket) bevetnek, hogy megismerkedhess a cseh nyelv mellett a cseh kultúrával és hagyományokkal is!

Akár kezdő cseh nyelvtanfolyamot keresel, akár haladóbb szinten állsz, nálunk megtalálod amit keresel! Válaszd a Soter Nyelviskolát, jelentkezz cseh nyelvtanfolyamunkra, és tanulj Budapest szívében!

Mi Benned gondolkodunk!

Bármelyik képzési formát is választod, folyamatosan figyelni fogunk Rád (az igényeidre, a nyelvi fejlődésedre), és külön Neked szóló tanácsokkal (is) segítjük a hatékony nyelvtanulásodat!

Csoportlétszám

A csoport 5 főtől indul el.

Egyedi esetekben elindítunk ennél kisebb létszámú csoportot, ugyanakkor a tandíj ott módosul.

Cseh  nyelvtanfolyamaink folyamatosan indulnak, minden hónapban indulnak kezdő nyelvtanfolyamok is. Csoportjaink jellemzően együtt maradnak, így akár szünet nélkül tudják folytatni a következő modulon a tanulmányaikat.

A tanfolyam elvégzéséért tanúsítványt adunk.

Cseh nyelvtanfolyam

Szintrendszer

Kezdő 1:
Kezdő 2:

Újrakezdő 1:
Újrakezdő 2:

Középhaladó 1:
Középhaladó 2:

Haladó 1:
Haladó 2:
Haladó 3:

Felsőfok 1: 48 óra, Tanáraink által összeállított tananyag
Felsőfok 2: 48 óra, Tanáraink által összeállított tananyag

Használt tankönyvek

Polyák Melinda oktatásszervező
info@soternyelviskola.hu | +36 1 887 2391

Induló csoportok

Amennyiben nem találod azt a nappárt, vagy azt az időpontot, ami Neked a legjobban megfelelne, kérünk, jelezd igényeidet az info@soternyelviskola.hu e-mail címen.

Cseh kezdő (A1/1)
Indulás:
2024.01.27.
Óraszám:
40
Nap:
Szombat
Időpont:
9:00-12:15
Ár:
72 000 Ft
Cseh kezdő (A1/1)
Indulás:
2024.01.29.
Óraszám:
40
Nap:
H - Sz
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft
Cseh újrakezdő (A1/2)
Indulás:
2024.01.30.
Óraszám:
40
Nap:
K - Cs
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000Ft
Cseh újrakezdő (A2/1)
Indulás:
2024.01.29.
Óraszám:
40
Nap:
H - Sz
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft