Angol nyelvtanfolyam

Tanuljon otthona kényelméből! A Soter® angol nyelvtanfolyam élő online oktatási formában is elérhetők!

Angol - A világ leghasznosabb nyelve

Miért jó választás egy angol nyelvtanfolyam? Mert az angol nyelvet nyugodtan nevezhetjük a világ leghasznosabb nyelvének, amelynek ismerete a legtöbb előnnyel jár a nyelvtanuló számára. Amellett, hogy mintegy 300 millióan beszélik, nemzetközi, külföldiekkel való kommunikációban a leggyakrabban használt nyelv. Ha angol nyelvű országokról van szó, az első, ami eszünkbe jut Anglia, az Egyesült Államok és Ausztrália, de ez korántsem minden: az angol több mint 50 országban hivatalos nyelv!

Munka…

Az angol nyelvtudás mind az üzleti, mind a magánéletben kiemelkedő szerepet játszik. A munkaerőpiacon hatalmas előny – sőt, lassan elvárás! – az angol nyelv ismerete. Ez természetesen nem csak a hazai cégekre, munkahelyekre igaz, hanem abban az esetben is, ha valaki külföldön szeretne munkát vállalni. Az angol nyelvtudás jelentősége az internet elterjedésével különösen megnőtt: a teljes online kommunikáció mintegy 45%-a angolul folyik! Angolul jelenik meg a világon a legtöbb könyv, tudományos kutatás és film – ami pedig nem angolul készül, annak is túlnyomó részét lefordítják angol nyelvre. A Soter® angol nyelvtanfolyam mindenben a segítségedre lesz, hogy profiként használhasd a leghasznosabb nyelvet! -

…és szórakozás!

Az angol nyelv elterjedtsége egyszerre jelenthet kihívást, motivációt és segítséget a nyelvtanulók számára. Szeretnéd hamarabb elolvasni a könyveket, megnézni a sorozatokat, minthogy megjelennének magyarul? Jó helyen jársz, hiszen angol nyelvtanfolyam kínálatunk nemcsak hogy képessé tesz erre, de kifejezetten épít is az angol nyelv mindennapi használatára. Interaktív óráinkon zenéken, videókon, illetve szerepjátékokon keresztül tanulóink játszva sajátíthatják el a nyelvet! Ha pedig kifejezetten üzleti, szakmai célokra szeretnéd használni az angolt, válogass szaknyelvi tanfolyamaink közül! (üzleti, jogi, idegenforgalmi, stb.)

Az angol nyelvtanfolyam csoportlétszáma

Megnevezése: Angol C2 1 1 039 - C1-es szint

A csoport 5 főtől indul el.  (Kivételt képez ez alól a senior nyelvtanfolyam, ami a minimum induló létszám 10 fő.)

  • Egyedi esetekben elindítunk ennél kisebb létszámú csoportot, ugyanakkor a tandíj ott módosul.
  • Angol nyelvtanfolyamaink folyamatosan indulnak, minden hónapban indulnak kezdő nyelvtanfolyamok is.
  • Csoportjaink jellemzően együtt maradnak, így akár szünet nélkül tudják folytatni a következő modulon a tanulmányaikat.
  • A tanfolyam elvégzéséért tanúsítványt adunk.

Amennyiben angol nyelvtanfolyamainkat választod, nem kell aggódnod a kiejtés miatt: kiscsoportos tanfolyamainkon különös hangsúlyt fektetünk a beszédkészségre, felkészült angol nyelvtanáraink pedig minden eszközt (angol dalokat, videókat, történeteket) bevetnek, hogy megismerkedhess az angol nyelv mellett az angol kultúrával és hagyományokkal is!

Akár egy kezdő angol nyelvtanfolyam érdekel, akár haladóbb szinten állsz, nálunk megtalálod, amit keresel! Használd ki a Soter® angol nyelvtanfolyam előnyeit, és tanulj Budapest szívében!

Mi Benned gondolkodunk!

Bármelyik képzési formát is választod, folyamatosan figyelni fogunk Rád (az igényeidre, a nyelvi fejlődésedre), és külön Neked szóló tanácsokkal (is) segítjük a hatékony nyelvtanulásodat!

Angol nyelvi képzés Budapesten

Az angol nyelvtanfolyam szintrendszere

Kezdő

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
A 1.1 modulTraveller Beginner A1.1Module 1-3
A 1.2 modulTraveller Beginner A1.1Module 4-6
A 1.3 modulTraveller Beginner A1.1Module 7-8

Újrakezdő

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
A 2.1 modulTraveller Elementary A1.2Module 1-3
A 2.2 modulTraveller Elementary A1.2Module 4-6
A 2.3 modulTraveller Elementary A1.2Module 7-8

Gyenge középhaladó

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
B 1.1 modulTraveller Pre-Intermediate A2Module 1-2
B 1.2 modulTraveller Pre-Intermediate A2Module 3-4
B 1.3 modulTraveller Pre-Intermediate A2Module 5-6
B 1.4 modulTraveller Pre-Intermediate A2Module 7-8

Középhaladó

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
B 2.1 modulTraveller B1Module 1-2
B 2.2 modulTraveller B1Module 3-4
B 2.3 modulTraveller B1Module 5-6
B 2.4 modulTraveller B1Module 7-8

Haladó

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
B 2.5 modulTraveller B1+Module 1-2
B 2.6 modulTraveller B1+Module 3-4
B 2.7 modulTraveller B1+Module 5-6
B 2.8 modulTraveller B1+Module 7-8

Erős haladó

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
C 1.1 modulTraveller B2Unit 1-3
C 1.2 modulTraveller B2Unit 4-6
C 1.3 modulTraveller B2Unit 7-9
C 1.4 modulTraveller B2Unit 10-12

Felsőfok

Megnevezés*Tankönyv**Lecke szám***
C 1.5 modulTraveller C1Unit 1-3
C 1.6 modulTraveller C1Unit 4-6
C 1.7 modulTraveller C1Unit 7-9
C 1.8 modulTraveller C1Unit 10-12
* A tananyagegység megnevezése
**Tankönyv és munkafüzet
*** Tankönyvben modul vagy lecke száma

Miért a Soter® angol nyelvtanfolyam?

  • Bármilyen célja legyen is a nyelvtanulással, a Soter nyelviskola mindent megtesz, hogy megfeleljen az igényeknek!
  • Kiscsoportos és egyéni nyelvtanfolyamainkon hatékonyan, korszerűen felszerelt tantermekben, felkészült nyelvtanárok irányításával ismerkedhet az angol nyelvvel.
  • Egyedi tematikájú tanfolyamaink lehetőséget nyújtanak arra, hogy a hallgatók egyéni kéréseinek megfelelően alakítsuk a tananyagot, arra koncentrálva, amiben leginkább fejlődni szeretnének.

Polyák Melinda oktatásszervező
info@soternyelviskola.hu | +36 1 887 2391

Induló angol nyelvtanfolyamok

Angol kezdő (A1/1)
Indulás:
2023.10.31.
Óraszám:
40
Nap:
K - Cs
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft
Angol kezdő A1/1
Indulás:
2023.10.30.
Óraszám:
40
Nap:
H - Sz
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft
Angol kezdő A1/1
Indulás:
2023.10.28.
Óraszám:
40
Nap:
Szombat
Időpont:
9:00-12:15
Ár:
72 000 Ft
Angol újrakezdő A1/2
Indulás:
2023.10.31.
Óraszám:
40
Nap:
K - Cs
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft
Angol újrakezdő A2/1
Indulás:
2023.10.30.
Óraszám:
40
Nap:
H-Sz
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft
Angol újrakezdő A2/2
Indulás:
2023.10.31.
Óraszám:
40
Nap:
K - Cs
Időpont:
18:00-20:15
Ár:
72 000 Ft

A Soter® angol nyelvtanfolyam oktatói

Attila, nyelvtanfolyamunk oktatója

Attila
Attila vagyok, 2013 tavaszán, több mint 10 éves angol nyelvtanítási tapasztalattal csatlakoztam a Soter-Line Oktatási központhoz. Tanítási pályafutásomat gimnáziumban kezdtem, majd néhány év után a felnőtt oktatásban találtam meg igazán a nyelvoktatás örömét. Általános angol mellett, elsősorban céges oktatás esetén, általános üzleti és szakmai nyelvoktatásban is aktívan részt veszek. Pályám során rendszeresen járok szakmai továbbképzésekre, legjelentősebbnek ezek közül a CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) képzést érzem, mert olyan módszereket ismertem meg, melyek segítségével az idegen nyelv elsajátítása gyorsabbá, hatékonyabbá és élvezetesebbé válhat. Még mindig izgalmasnak és érdekesnek tartom a munkámat. Jó látni, ahogy tanítványaim fejlődnek, sikerese nyelvvizsgát tesznek. Tapasztalatom szerint, egyes munkahelyek betöltéséhez az adott idegen nyelv elsajátítása ma már feltétel.

Attila, a Soter® angol nyelvtanfolyam oktatója

Attila
Fésűs Attila vagyok, angol nyelvtanár. 2003-ban végeztem a Miskolci Egyetem angol nyelvtanári szakán, azóta is nyelvtanárként, pedagógusként dolgozom. Célom , hogy tanulóimnak átadjam azt a tudást amellyel elindulhatnak egy úton. Egy olyan úton,  ami egyedi világokba vezet minket. Ennek felfedezésére bíztatok mindenkit! 

Miklós, nyelvoktató

Miklós
Kisebb–nagyobb kitérőkkel az egyetem elvégzése óta tanítok angolt, kezdetben, középiskolákban, majd a felnőttképzés területén. A SOTER Nyelviskola csapatához 2013-ban csatlakoztam. Kifejezetten élvezem, hogy különböző életkorú csoportok által nyújtott kihívásoknak kell nap, mint nap megfelelnem. A lehetőségekhez mérten, a nyelven túl, az angol kultúrából, történelemből is próbálok egy kicsit „csöpögtetni” .

Éva, nyelvoktató

Éva

Több,mint 20 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem és még mindig izgalmasnak és élvezetesnek tartom a munkámat.Jó látni,ahogy tanítványaim fejlődnek tudásban,ezért igyekszem,hogy a közös munka,együttlét mind a tanár,mind a tanulók szellemi,lelki gyarapodását és örömét szolgálja.

Kedvenc soraim egy általam gyakran forgatott könyvből a következő:"A tanár szerepének sokrétűségét,változatosságát az idegenvezető metaforája fejezi ki.Az idegenvezető nem hatalom,hanem kiszolgáló személyzet.Munkáját szigorú szabályok szerint végzi.Megtervezi az út részleteit,felkészül arra,hogy információforrásként szolgálhasson,ha szükséges,sokkal többet tud mint amennyi valaha is elmondható.Az úton rugalmasan követnie kell a csoport igényeit,gondoskodnia kell róluk.Állandó támasz ,tanácsadó.A legfontosabb tulajdonsága a felelősség tudat.Senkira át nem ruházható felelőssége az,hogy az útról mindenki boldogan,megelégedetten és baj nélkül térjen meg."

A Soter® angol nyelvtanfolyam során használt tankönyvek

Traveller
New Headway (senior nyelvtanfolyamainkon)

Diák vélemények

Kitti vagyok, nekem nagyon tetszik a Soter nyelviskola. Kevesen vagyunk a csoportban így végre a tanárnak van ideje a diákjaira és készséggel segít is ha arról van szó. Amióta ide járok, egyre jobban megy az angol, és ezt a Soter nyelviskolának köszönhetem.
Kitti

Az Önök nyelviskolájában eltöltött idő igazán kellemes volt. Tanárunk jól felkészült, mindig pontos volt. Barátságos hangulatú órákat tartott. Sokat dicsért, ami nagyon fontos a pedagógiában öregebbeknek és fiataloknak egyaránt. Az egyben a 4 óra nekem sok, 3 elég lenne. Csak amiből tanultunk az nem lopta be a szívembe magát. Nagyon modern, de szerintem a nyugdíjasoknak más kellene. Összefoglalva gratulálok és jó hírüket másnak is átadom.
Gabriella

Más nyelvtanfolyamokra is kíváncsi vagy? Tekintsd meg induló képzéseink listáját ide kattintva:

Felnőttképzések iránt is érdeklődsz? A gombra kattintva megtekintheted a Soter-Line államilag elismert tanúsítványt nyújtó szakmai képzéseit: